Examen Lean

Milvus is in 2014 geaccrediteerd door IIBLC® (International Independent Board for Lean Certification) als officiële Partner voor Lean Certificatie voor Tsjechië.  Wij organizeren het IIBLC® theoretisch examen en coördineren het examen registratieproces in Praag.

Om deel te nemen aan een examen zijn er drie opties:

  • Door je grondige ervaring in Lean of door het volgen van een goede opleiding voel je je klaar voor het examen, schrijf dan dadelijk in.   Er is helemaal geen verplichting van voorbereidende opleiding! 
  • Ter voorbereiding van het examen adviseren we het Book of Knowledge te raadplegen.    Dit boek bevat de exameninhoud voor de drie niveaus: Green belt, Black belt en Champion en is een grote hulp bij zelfstudie.    Contacteer ons indien je dit wil bestellen.
  • Wij bieden ook specifieke opleiding aan ter voorbereiding van het IIBLC® Green Belt, Black Belt en Champion examen.   Verdere informatie: opleidingen.
  • Verdere informatie vind je bij : IIBLC Op deze website vind je ook een lijst van al de examencentra met hun coördinaten.    Let op: de examens zijn enkel in het Engels.